Nabídka Hledat

Ryba by měla být součástí našeho jídelníčku minimálně 2x týdně. Obměňte své tradiční recepty lehce okořeněnými fílety z tilápie.

Ingredience

600 g filet tilápie
kořenící směs Podravka na ryby
olej
česnek
sůl Lagris
bramborová kaše Lagris

Použili jsme

Podravka Natur na ryby

Podravka Natur na ryby

Příprava Na přípravu tohoto receptu potřebujete pouze představivost!

4 porce20 min

  • 1 Filety tilápie bohatě okořeníme kořením na ryby.
  • 2 Na rozpálenou pánev nalijeme olej, do něj dáme provonět najemno nakrájený česnek. Jakmile česnek začne vonět, vyjmeme ho z pánve a vložíme filety. Opékáme vcelku zprudka.
  • 3 Po opečení necháme ještě filátka krátce odpočinout ve výpeku a poklademe je plátky opečeného česneku.

Porce

Podáváme s bramborovou kaší připravenou dle návodu na obalu.

Sdílet s přáteli

podravka-eshop.cz